Oud Hollandse Spelen


  Wielenbak

  Wielenbak Op het vlakke gedeelte begin je het wiel te laten rollen. De bedoeling is om zover mogelijk te komen om zo het meest aantal punten te verdienen. Rol je te hard en kom je verder dan nummer 7 dan verdien je niks. Een verslavend spel waar je geen genoeg van kunt krijgen.

   

  Prijs per dag €5,00  Haakse sjoelbak

  Haakse Sjoelbak Gewoon sjoelen te makkelijk? Met onze haakse sjoelbak wordt het nu een stuk moeilijker. Probeer zoveel mogelijk schijven de bocht door te krijgen en in het vak met het hoogste aantal punten te schuiven.

   

  Prijs per dag €7,50  Blikwerpen

  Blikwerpen Blikwerpen wordt geleverd inclusief 3 ballen en 6 blikken. Dit mag niet ontbreken bij de Oud Hollandse Spelletjes.

   

  Prijs per dag €7,50  Paardenrenspel

  Paardenrenspel Wie is het snelst het bord rond en wint het spel? Gooi met de dobbelsteen zo hoog mogelijk en ren je tegenstanders voorbij.

  Met 2 tot 4 personen tegelijk te spelen.

   

  Prijs per dag €7,50  Hoefijzer werpen

  Dit oud Hollandse spel is simpel, maar leuk. De bedoeling is om zoveel mogelijk van de hoefijzers om de paal heen te werpen. De punten tellen alleen als de hoefijzers om de paal blijven liggen.

   

  Prijs per dag €7,50  Trekbiljart

  Leg de stokken tegen elkaar aan en leg de biljartbal achter in de bak op de stokken. Buig beide stokken naar buiten, de bal zal naar voren rollen. Probeer de biljartbal zo ver mogelijk te laten doorrollen. Als de bal begint terug te rollen laat je hem los om hem in een hole te laten glijden. Je kunt dit verschillende keren doen. De speler met de hoogste punten is winnaar.

   

  Prijs per dag €7,50  Puntsjoelbak

  Schuif de 10 sjoelschijven van de linkerbaan in de rechter baan. Alleen schijven die geheel in het vak liggen leveren de bijbehorende punten op. Let op …. Het vakje met 50 punten heeft geen opstaande rand. Schijven die over de rand vallen leveren geen punten op! De punten bij elkaar optellen en meenemen in de totaaltelling.

   

  Prijs per dag €7,50
 

 

 
 
 

Facebook

Meer nieuws
 • Springkussens

  Springkussens

  Klik hier voor onze springkussens.

  Lees meer
 • blowup

  Blowups

  Van abraham tot ooievaar

  Lees meer
 • zeskamp

  Zeskampspelen

  De beroemde zeskampspelen: Ook bij B&F.

  Lees meer